دانستنی ها

۱۰ اشتباه خیلی مهم هنگام پخت شیرینی

مواد شیرینی را زیاد هم نزنید

برای خشک و سفت شدن شیرینی سه دلیل می تواند وجود داشته باشد. افزودن مایعات زیاد، مصرف کم روغن و هم زدن بیش از حد مایه شیرینی از عمده ترین دلایل خشک شدن بیش از حد شیرینی است. برای این منظور سعی کنید مواد را به اندازه اضافه کنید و آن را به اندازه ای هم بزنید که مواد با یکدیگر مخلوط شود.

در مصرف روغن زیاده روی نکنید

نرم و ترد شدن شیرینی می تواند به دلیل افزودن مقادیر کم آب، استفاده زیاد از روغن و یا استفاده از آرد مخمردار باشد. با این حال  توصیه می شود روغن و یا کره را بیش از اندازه استفاده نکنید. برخی به تصور آنکه افزودن کمی روغن بیشتر باعث لطیف شدن شیرینی می شود با انجام این کار، غلظت طبیعی شیرینی را از بین می برند.

خمیر شیرینی را بیش از اندازه نازک نکنید

گاهی اوقات مشاهده می شود شیرینی ها پس از قرار گرفتن در فر و پخت، حالت جمع شده به خود می گیرد. باید بدانید که این مشکل به زمان پهن کردن خمیر برمی گردد. اگرهنگام پهن کردن خمیر شیرینی با وردنه، خمیر را بیش از حد کش دهید شیرینی شما پس از پخت حالت جمع شده بخود خواهد گرفت.

مواد شیرینی را به اندازه کافی ورز دهید

ترک خوردن شیرینی نیز دلایل خاص خود را دارد. از میان عواملی که باعث ترک خوردن شیرین پس از پخت می شود می توان به افزودن مایعات ناکافی، کم ورز دادن شیرینی و افزودن آرد به آب نجوشیده اشاره کرد.

شکر را به خوبی در مواد شیرینی حل کنید

پیروی از دستور پخت شیرینی اهمیت زیادی دارد به عنوان مثال اگر در دستور پخت استفاده از پودر قند ذکر شده بهتر است طبق آن عمل شود زیرا بافت مخصوص برخی شیرینی ها تنها با استفاده از پودر قند قابل تهیه است. با این حال اگر در دستور پخت شکر نیز ذکر شده چنانچه شکر استفاده شده در شیرینی بخوبی حل نشده باشد، لکه ها و یا خال هایی روی شیرینی ظاهر خواهند شد و شکل ظاهری شیرینی را نامناسب خواهد کرد.

فر را از قبل گرم کنید

یکی از عواملی که مانع از پف کردن شیرینی پس از پخت می شود، استفاده از آرد مخمردار است. علاوه براین، عوامل دیگری همچون درجه حرارت کم فر هنگام قرار دادن شیرینی ها و زمان پخت کم نیز می تواند مانع از پف کردن شیرینی شود.

دمای فر را تنظیم کنید

فراموش نکنید که اگر دمای فر بسیار کم باشد، شیرینی پس از پخت فرو رفته خواهد شد. همچنین اگر مایه ی استفاده شده روی شیرینی به خصوص شیرینی پای، بسیار کم و یا زیاد باشد، شیرینی پس از پخت حالت فرو رفته به خود خواهد گرفت.

آب را بجوشانید

دیر هضم شدن شیرینی هم یکی دیگر از عواملی است که به کیفیت تهیه آن مربوط می شود. این مشکل اغلب می تواند به دلیل افزودن ناکافی بکینگ پودر باشد. علاوه براین، استفاده از آب نجوشیده نیز هنگام تهیه خمیر شیرینی بر کیفیت آن اثر گذاشته و شیرینی را پس از پخت سفت و دیرهضم می کند.

خمیر را به آرد آغشته کنید

امروزه قالب های گوناگون موجود در بازار، شکل دادن به انواع شیرینی را به کار ساده ای تبدیل کرده است. اما گاهی اوقات ممکن است در حین شکل دادن شیرینی با مشکل روبه رو شوید و در نتیجه با استفاده از قالب ها شکل دلخواه خود را بدست نیاورید. این مسئله می تواند به دلیل افزودن آرد به مایع نجوشیده و افزودن زیاد مایعات باشد. اگرر با وجود رعایت تمامی این مسائل بازهم به مشکل برخوردید تنها لازم است مقداری آرد زیر و روی خمیری که پهن کرده اید بپاشید و سپس آن را قالب بزنید.

شرینی  را سریع از فر خارج نکنید

هنگامی که زمان کافی برای پخت شیرینی اختصاص نداده باشید، شیرینی پس از خارج شدن از فر، فرو رفته خواهد شد. گاهی اوقات با زیاد کردن مدت زمان پخت شیرینی می توانید از این مشکل جلوگیری کنید اما نکته دیگر در این رابطه آن است که پس از پخت شیرینی، به سرعت آن را از درون فر خارج نکنید. فر را خاموش کنید و چند دقیقه منتظر بمانید.

 

author-avatar

درباره شیرینی سنتی هاکوچی

شیرینی سنتی هاکوچی قزوین ، با بیش از 20 سال سابقه درخشان در حوزه تولید و توزیع انواع شیرینی سنتی و باقلوا ، همواره یکی از نام های مورد اعتماد مردم شهر قزوین در حوزه شیرینی سنتی بوده است. یکی از مهم ترین اصول مجموعه هاکوچی استفاده از مواد اولیه مرغوب، درجه یک و تازه بوده است و توجه به کیفیت محصولات و سلامت مشتریان گرامی برای این مجموعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شیرینی سنتی هاکوچی متنوع ترین سبد محصولات را در بین مجموعه های شیرینی سنتی سطح شهر قزوین دارد و همواره در تلاش است تا جدیدترین و بروزترین محصولات حوزه شیرینی سنتی را در اختیار مشتریان گرامی خود قرار دهد. همراهی و اعتماد شما عزیزان در طی این بیش از دو دهه فعالیت بزرگترین سرمایه مجموعه شیرینی سنتی هاکوچی می‌باشد و ما در تلاشیم تا این سرمایه ارزشمند را حفظ کنیم. فروشگاه آنلاین شیرینی سنتی هاکوچی ، با هدف ساده سازی فرآیند سفارش و خرید شیرینی سنتی و باقلوا راه اندازی شده است و آماده خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *